Ergonomia

Älykkäisiin ergonomia ratkaisuihin investoiminen on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista antaa lisäpotkua tuottavuudelle. Meiltä saat oman toimistosi työtapoihin soveltuvat ergonomiset laitteet.

Ergonomia Kauppaan tästä

Toimistotarvikkeet

Kaikki tarvitsemasi välineet ovat aina käden ulottuvilla. Katso kuvastosta mitä tarvitset ja tilaa verkkokaupasta tai soita 041-5250350 ja järjestämme haluamasi tuotteet pikaisesti sinulle.

Nettikauppaan tästä

Liikelahjat

Anna painatuksella yksilöity lahja, josta yrityksesi muistetaan. Ajatuksella valittu, laadukas ja tyylikäs liikelahja edistää myyntiä. Liikelahjat ovatkin mainio keino yrityksen näkyvyyden lisäämiseen. Niillä voit myös palkita työntekijäsi ja muistaa yhteistyökumppaneita.

Liikelahja sivustoonTekstiili sivustoon

Kaapelimaailma verkkokauppaan

Kaikki IT-tarvikkeet edullisesti

Täältä kaikki IT tarvikkeet

Palautusehdot

Reklamaatio................................................................................................................................................................................ Virheelliseen toimitukseen tai tuotteisiin liittyvät reklamaatiot on tehtävä viiden (5) vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta, muulloin asiakas menettää oikeutensa vedota virheeseen. Jälleenmyyjän tai loppuasiakkaan vastuulla on tarkistaa jokainen toimitus, ennen kuin hän allekirjoituksellaan kuittaa lähetyksen vastaanotetuksi. Palautukset........................................................................................................................................................................................ Kaikista palautuksista on sovittava oman Janstock edustajan kanssa etukäteen. Palautuksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostitse: janstock@janstock.fi saadaksesi tuotteelle (RMA) palautusnumeron. Ilman palautusnumeroa palautuksia ei voida hyväksyä. Sopimuksen mukaisesti toimitettujen tuotteiden palautusrahdin maksaa asiakas. Tuotteet on palautettava myyntikuntoisessa, avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Alkuperäispakkausta ei saa lähettää sellaisenaan ilman suojakäärettä. Tuotteella, jonka parasta ennen - päivämäärä on alle 6 kk, ei ole palautusoikeutta. Palautuviin muste- ja värikasetteihin tulee liittää mukaan valokuvallinen vikaselvitys, kuten vikakoodi. Palautusnumero (RMA) on voimassa 14 päivää. Palautusmaksuna peritään 30% tuotteen hinnasta, kuitenkin vähintään 20€. Poikkeavasta palautusmaksusta on sovittava kirjallisesti. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita eikä valikoimista poistuneita tuotteita. HUOM! Alle 10€ arvoisia palautuksia ei käsitellä. Väri- ja mustekasetteihin tulee liittää vikakuvaus tai ilmoittaa vian laatu reklamaation yhteydessä. Tyhjiä tai uudelleentäytettyjä kasetteja ei voi palauttaa. Takuuehdot..................................................................................................................................................................................... Tuotteiden takuuaika ja takuuehdot määräytyvät tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaan. Viallinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen takuuajan puitteissa. Takuu ei kata vikoja, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuudesta, onnettomuudesta tai tuotteen ohjeidenvastaisesta käytöstä. Janstock ei ole korvausvelvollinen, mikäli Janstockin toimittama tuote aiheuttaa vaurion jollekin muulle tuotteelle.