Toimistotarvikkeet

Kaikki tarvitsemasi välineet ovat aina käden ulottuvilla. Katso kuvastosta mitä tarvitset ja tilaa verkkokaupasta tai soita 041-5250350 ja järjestämme haluamasi tuotteet pikaisesti sinulle.

Ergonomia

Älykkäisiin ergonimia ratkaisuihin investoiminen on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista antaa lisäpotkua tuottavuudelle. Meiltä saat oman toimistosi työtapoihin soveltuvat ergonomiset laitteet.

Ergonomia sivustoon

Liikelahjat

Anna painatuksella yksilöity lahja, josta yrityksesi muistetaan. Ajatuksella valittu, laadukas ja tyylikäs liikelahja edistää myyntiä. Liikelahjat ovatkin mainio keino yrityksen näkyvyyden lisäämiseen. Niillä voit myös palkita työntekijäsi ja muistaa yhteistyökumppaneita.

Liikelahja sivustoon

Janstock Hyvinvointituoli

Helppokäyttöinen ja korkealaatuinen Shiatsu-hierontatuoli, joka on henkilökohtainen hierojasi kotona tai toimistossa - useita erilaisia ​​hierontaohjelmia - 32 ilmatyynyä muutettavalla paineella Tarjoushintaan 1890€ toimitettuna osoitteeseesi(alv0%). Kysy myös vuokra/leasing mahdollisuutta. Ohessa mainosvideo https://youtu.be/7un_NTak7_Q

Hyvinvointituoli