Toimistotarvikkeet

Kaikki tarvitsemasi välineet ovat aina käden ulottuvilla. Katso kuvastosta mitä tarvitset ja tilaa verkkokaupasta tai soita 041-5250350 ja järjestämme haluamasi tuotteet pikaisesti sinulle.

Ergonomia

Älykkäisiin ergonimia ratkaisuihin investoiminen on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista antaa lisäpotkua tuottavuudelle. Meiltä saat oman toimistosi työtapoihin soveltuvat ergonomiset laitteet.

Ergonomia sivustoon

Liikelahjat

Anna painatuksella yksilöity lahja, josta yrityksesi muistetaan. Ajatuksella valittu, laadukas ja tyylikäs liikelahja edistää myyntiä. Liikelahjat ovatkin mainio keino yrityksen näkyvyyden lisäämiseen. Niillä voit myös palkita työntekijäsi ja muistaa yhteistyökumppaneita.

Liikelahja sivustoon

Kummiseura FC Kaskelan Jymy

Ammattilaisseura Kaskelan Jymy on tahkonnut menestyksellä jo vuosia Keravan puulaakia. Eksoottisin pelireissumme on jokavuotinen perinnereissu Keravan Vankilan muurien taakse. Suomen valtio ei kohtele mies oletettujaan kovin laadukkaasti :) Jos haluat mukaamme vankilaan ole yhteydessä seuramme presidenttiin Marko Venäläiseen P. +358 40 5467285. Harjoittelemme ympäri vuoden Ahjon koulun kentällä lauantaisin klo 11. Maki kirjottelee mielellään myös isoja markkinointilaskuja pääsponsoreillemme. Vamos!

Pääkaupungin Charter venepalvelu

Runsaasti katettua tilaa tarjolla Bayliner Contessa 2850 veneessämme. Lähdemme matkaan sopimamme mukaan katajanokan vierasvenesatamasta. 10-paikkaisen charter-veneemme aurinkokansi on kenties parasta, mitä kesäinen Helsinki ja lähialue voi tarjota. Sateen sattuessa katamme kannen, joten voit nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja saaristomaisemista kaikilla keleillä. Veneen ominaisuudet: • 28 jalkaa, 10 hlöä + miehistö • 2 kpl hyttejä • Keittiö jääkaapilla ja liedellä • Sisätilan salonki • Ulkotilan lounge • automaattinen vesi-wc • Generaattori • Ilmastointi • Lämmitys HELSINKI CHILL CRUISE 1,5 H! Helsinki Chill Cruise on ehdottomasti paras mahdollinen tapa viettää iltaa! 28-jalkainen luksusjahtimme kuljettaa sinut kesäiselle merelle Katajanokalta, kivenheiton päästä Helsingin Kauppatorilta. Mikään ei rentouta kuten meri ja lasi samppanjaa. Upea retkemme tarjoaa mitä maistuvimpia makuelämyksiä moneen makuun. Palvelemme kesällä 2019. kesäkuulta- syyskuuhun sopimuksen mukaan. Soita ja tiedustele vapaita aikoja numerosta 041-5250350. Muina aikoina teemme yksityistilaisuuksia. Myymme 10-paikkaiselle jahdillemme ryhmälippuja hintaan 490€/retki. Kysy varaustilanne puhelipalvelustamme 0415250350 ja varaa paikkasi pian. Pääsylippu sisältää paikan 1,5 tunnin risteilylle. Veneellä hyväksymme vain korttimaksut.

Janstock Hyvinvointituoli

Helppokäyttöinen ja korkealaatuinen Shiatsu-hierontatuoli, joka on henkilökohtainen hierojasi kotona tai toimistossa - useita erilaisia ​​hierontaohjelmia - 32 ilmatyynyä muutettavalla paineella Tarjoushintaan 1990€ toimitettuna osoitteeseesi(alv0%). Kysy myös vuokra/leasing mahdollisuutta. Ohessa mainosvideo https://youtu.be/7un_NTak7_Q